Vill du öka din självinsikt, din självkänsla och ditt självförtroende?

Vill du bli mer kreativ och samtidigt bli mer effektiv?

Vill du bli en bättre ledare?

Om Metoda

Vi på metoda arbetar för att göra världen till en bättre plats – där allt fler metodar – det vill säga arbetar medvetet och systematiskt med utveckling. Vårt bidrag är att hjälpa, stötta och facilitera människor och verksamheters utveckling – med målet att de ska bli självgående och självcoachande.

Metoda har en lång tradition av att skapa och ge ut verktyg, övningar och litteratur som metoda upptäckt ett behov av. Lena Börjeson, som är författare till ett 80-tal titlar, startade 1987 metoda tillsammans med Klas Gustavii. Redan 1992 började Sofia Lisiderius samarbeta med metoda och sedan 2010 driver hon metoda i egen regi. Idag ligger huvudfokus på att utveckla det personliga ledarskapet i samspel med ledarskapsutveckling och verksamhetsutveckling – fortfarande med syftet att göra världen till en lite bättre plats.

Metoda är medlem i ICF.

Sofia Lisiderius Gustavii

Sofia har sedan början av 90-talet haft ledande funktioner i mindre företag inom verksamheter såsom restaurang, inredning och homestyling, IT, sociala företag, fritids och ungdomsgård. Sofia är utbildad statsvetare och nationalekonom men har sedan tjugofem år i yrkeslivet arbetat med HR, verksamhetsutveckling och ekonomi. Hon blev färdig diplomerad coach enligt ICF:s standard 2004 (ACC) och 2014 (PCC) och läser idag till samtalsterapeut, KBT.

facebook

instagram

08-730 31 90

info@metoda.se